Roos geeft healing

Wie is Roos?

Foto van Roos

Als kind voelde ik vaak al energie om me heen, en vaak ook de energie en emoties van anderen. Ik was me er niet altijd van bewust dat sommige emoties en pijnen die ik voelde niet van mij waren. Zo kon het zijn dat ik naast iemand zat die pijn in zijn been had, en dat ik dan pijn in mijn been had. Hetzelfde kon gebeuren met emotionele pijn, of andere soorten pijn. Toen ik dat door begon te krijgen wist ik niet goed hoe ik daar mee om moest gaan. Vaak ging ik dan weg, of probeerde ik de ander te helpen de pijn op te lossen.

Inmiddels heb ik geleerd om daar beter mee om te gaan en kan ik me er ook voor afsluiten. Het mooie ervan is dat ik dit bij het geven van healing heel goed kan gebruiken: dan weet ik precies waar iemand’s pijn zit en waar healing nodig is.

Tijdens een healing word ik ook op andere manieren geleid. Soms voelt het bijvoorbeeld alsof mijn handen ergens naartoe worden getrokken, omdat de energie naar een bepaalde plek toe “wil”.

Het kan ook zijn dat ik tijdens een behandeling niet naar de lichamelijke plek toe getrokken word waar iemand last van heeft, maar naar een andere plek. Dan is het vaak zo dat de oorzaak van de klacht verband heeft met deze andere plek, of dat deze andere plek de aandacht harder nodig heeft.

Opleidingen

In 2017 heb ik Reiki I en Reiki II opleidingen gedaan. In 2017 en 2018 ben ik veel bij Nimis in Bussum geweest, waar ik kennis maakte met het werken met gidsen en andere energie├źn. Dat bleek ik eigenlijk nog veel leuker te vinden! Ik heb bij Nimis cursussen en workshops gedaan voor zowel healing als mediumschap, en ik heb de healing opleiding gevolgd die ongeveer een jaar duurt. Ik heal nu voornamelijk volgens de Nimis Spirituele Healing Methode.