Roos geeft healing

Tarieven

Healing sessie

Duur: ca. 1,5 uur | Eerste sessie: €45 | Normale prijs: €60
Locatie: Centrum De Laurier in Alphen (Gld)

De sessie bestaat uit een voorgesprek, de healing zelf en een nagesprek.

In het voorgesprek bespreken we waarvoor je bent gekomen en kun je eventuele aandachtspunten voor de healing benoemen. Bij een eerste sessie leg ik in het voorgesprek ook kort uit hoe ik te werk ga.

De healing vindt plaats op een behandeltafel (of op een stoel, als liggen moeilijk is) en duurt meestal tussen de 45 minuten en een uur. Tijdens de healing praat ik niet, en is het de bedoeling dat je lekker ontspannen ligt met je ogen gesloten. Ik werk zowel boven je lichaam (in je energieveld) als op je lichaam, in lijn met wat er voor jou op dat moment nodig is. Voor de healing werk ik samen met mijn gidsen en de helers in mijn zielengroep, en soms ook met andere wezens die naar voren komen om jou te helpen. Wanneer ik mij verbind om healing te geven, stel ik mij open als kanaal om energie door te geven en geef ik die energie door naar waar ik merk dat die nodig is. Hoe je dat ervaart is voor iedereen anders, en bij elke heling anders. Veel voorkomende ervaringen zijn het voelen van warme (of juist koude) energie, in diepe ontspanning geraken, loskomende (soms ongemakkelijke) emoties, en zo nu en dan ook het zelf doorkrijgen van informatie.

Via de gidsen krijg ik tijdens de healing in veel gevallen informatie door. (Een enkele keer komt er geen informatie door; dan is het volledig het energiewerk wat nodig was die dag.) De informatie die ik heb ontvangen spreek ik met je door in het nagesprek, waarin je ook je eigen ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen. Eventueel kan er aan het einde van de sessie nog een orakelkaart worden getrokken, als extra verduidelijking gewenst is.

Elke healing is weer anders, en bij de ene sessie zal de healing zelf langer duren en bij de andere sessie zal het nagesprek langer duren. Bij een healing gebeurt er altijd precies datgene wat voor jou op dat moment nodig is.

Afstands Healing

Duur: ca. 30 minuten | Verslag via email | Prijs: €35

Healing kan ook goed op afstand gegeven worden, voor energiewerk bestaan tijd en afstand namelijk niet. Ik geef er zelf de voorkeur aan op een behandeltafel te werken, maar een healing op afstand kan net zo effectief zijn. Erg handig wanneer de afstand te groot is, of je niet goed genoeg voelt (om welke reden dan ook) om de deur uit te kunnen. Het is fijn als je op het tijdstip van de healing er voor kan gaan zitten of liggen, en verder even niets doet. De healing werkt sowieso, maar het geeft mij de kans om dieper te werken en jou de kans om tijdens de healing meer te ervaren. De healing duurt ongeveer een half uur. Na de healing ontvang je de informatie die ik tijdens de healing heb opgepikt via e-mail.

Liever een Reading?

Reading van 3 orakelkaarten

verslag via email

Prijs: €20

Ik maak gebruik van het deck Wisdom of the Oracle van Colette Baron-Reid. De kaarten kunnen op verschillende manieren worden ingezet: voor een algemene reading (bijvoorbeeld waar je nu staat in het leven, wat je in de weg staat en waar het je brengt als je dat obstakel overkomt), of om antwoord te geven op 1 of meerdere vragen (maximaal 3 vragen). Je ontvangt de volledige reading per e-mail.

Voor deze reading werk ik op afstand en is een afspraak maken niet nodig.

Reading van persoonlijke tekening

ca. 1,5 uur

Prijs: €45

Je krijgt een template tekening die je zelf mag “afmaken”: bijtekenen, inkleuren, etcetera. Gebruik je intuïtie, het mag zo gek of zo simpel als je zelf wilt! Elk vakje van de tekening heeft zijn betekenis, maar die verklap ik pas als de tekening af is. Vervolgens doe ik een reading van je tekening en voeren we er een gesprek over. Dit kan ontzettend veel inzicht bieden in waar je staat in je leven, wat je wilt, waar je blij mee bent en wat anders zou mogen.

In principe doe ik dit op afspraak in persoon omdat het gesprek erg waardevol is, maar per mail is ook mogelijk.

Workshop Readen

ca. 1,5 uur

Prijs: €15 p.p.

Workshop waarin je zelf orakelkaarten leert lezen! In de workshop zal ik vertellen hoe je kunt beginnen met het werken met orakelkaarten, voorbeelden geven van vragen die je kunt stellen en kaartleggingen die je kunt doen, en laten zien hoe je de kaarten leest. Vervolgens ga je zelf aan de slag en ga je oefenen met je mede-cursisten. De workshop is vooral voor beginners, maar voor iedereen leuk!

Ook kun je een workshop persoonlijke tekening lezen (€15 p.p.) bij me doen, of een combinatie van beiden (€30 p.p.).